Kaart
Vanuit Eindhoven en Geldrop via Nuenen naar Lieshout (Bavariafabriek) en vandaar via Beek en Donk naar Gemert. U gaat bij de eerste rotonde voor de gemeente Gemert rechtsaf in de richting Boxmeer. Dit is de N272. U blijft deze weg volgen.

Op de rotonde vlak voor Elsendorp gaat U rechtsaf de N277 op richting Venray. Na ongeveer 1,5 kilometer ziet U in de rechterberm het bord van de Protestantse Kerk. Hier mag u linksaf, dit is de H.J. IJpenberglaan. Aan deze laan is, na ongeveer 800 meter, aan de rechterzijde het kerkje gelegen.
Vanuit Veldhoven via Son naar Lieshout.
(Zie verder routebeschrijving vanuit Eindhoven).

Vanuit Helmond via Bakel en Milheeze naar De Rips Op de rotonde bij de Rips gaat U links af richting Elsendorp – Uden. Na een paar kilometer ziet U in de rechterberm het bord van de Protestantse kerk. Hier mag u rechtsaf, dit is de H.J. IJpenberglaan. Aan deze laan is, na ongeveer 800 meter, aan de rechterzijde het kerkje gelegen.

Vanuit Deurne via Milheeze naar De Rips.
(Zie verder routebeschrijving vanuit Helmond).

Vanuit Boxmeer volgt U de N272 richting Gemert. Bij de rotonde in Elsendorp gaat U links af richting Venray. Dit is de N 277. Na ongeveer 1,5 kilometer ziet U in de rechterberm het bord van de Protestantse Kerk. Hier mag u linksaf, dit is de H.J. IJpenberglaan. Aan deze laan is, na ongeveer 800 meter, aan de rechterzijde het kerkje gelegen.

Vanuit Venray volgt U de N 277 richting Uden. Enkele kilometers na de rotonde bij De Rips ziet U in de rechterberm het bord van de Protestantse Kerk. Hier mag u rechtsaf, dit is de H.J. IJpenberglaan. Aan deze laan is, na ongeveer 800 meter, aan de rechterzijde het kerkje gelegen.

Vanuit Uden en Zeeland volgt U de N 277 (Midden Peelweg) richting Elsendorp/Venray.
Ongeveer een kilometer na de Rotonde bij Elsendorp ziet U in de rechterberm het bord van de Protestantse Kerk. Hier mag u linksaf, dit is de H.J. IJpenberglaan. Aan deze laan is, na ongeveer 800 meter, aan de rechterzijde het kerkje gelegen.