Protestantse Gemeente te Gemert-Boekel

Hendrik Jan IJpenberglaan 31, ELSENDORP

Op 26 juli a.s. gaan we een proefdienst organiseren voor 20 kerkgangers. We starten voorzichtig weer op.
We hebben alle maatregelen van het RIVM in acht genomen en hebben ook de goedkeuring van de Gemeente Gemert-Bakel gekregen.
Degenen die zich hebben opgegeven zullen we van te voren telefonisch benaderen. Waarna we via de mail of de post een protocol sturen met richtlijnen waar we ons aan moeten houden. Kom niet op goed geluk, we gaan ons strikt aan de 20 deelnemers houden.
Als de dienst goed verloopt, zullen we vanaf 2 augustus iedere zondag weer bij elkaar komen, tot een maximum van 20 personen. De diensten zullen, zo mogelijk, ook online worden uitgezonden.
Ook voor 2 augustus kunt u zich al opgeven.
In de eerste Vossenbergdienst op 26 juli zal oud-predikant Jos de Heer uit Zaltbommel voorgaan.
Wilt u zich aanmelden? Dat kan telefonisch  (06 229 89 712) of via de mail bij de scriba van onze kerk, Luuk Jonkers.
We werken op volgorde van aanmelding!
Graag tot ziens in onze Vossenbergkerk.
De Kerkenraad